Over AlleZoekertjes

AlleZoekertjes.be is een zoekmachine voor zoekertjes in België. Onze website is uiterst gebruiksvriendelijk waardoor u vaak niet meer dan een enkele zoekopdracht nodig heeft om te vinden waar u naar op zoek was. U bent bij ons aan het juiste adres als u op zoek bent naar immo, vacatures, multimedia, sportartikelen of meubels. Als u een zoekertje vindt dat u aanspreekt, dan klikt u simpelweg op de link en het volledige zoekertje opent zich in een nieuw venster.

Om tijd te besparen kunt u zich gratis aanmelden voor onze handige e-mailmelding. Iedere dag doorzoeken wij alle zoekertjes in België en we verzekeren u dat we u op de hoogte zullen brengen van nieuwe zoekertjes die interessant zijn voor u. U hoeft slechts eenmalig een zoekopdracht uit te voeren op onze website en wij doen de rest. Wanneer we nieuwe zoekertjes vinden die overeenkomen met de door u gekozen zoekcriteria zult u een melding ontvangen. Deze dienst is gratis en geheel vrijblijvend. U kunt overigens te allen tijde de frequentie van de meldingen aanpassen alsook de meldingen stopzetten.

Om uw meldingen beter te kunnen beheren kunt u een account aanmaken. Registreren is makkelijk en bovendien gratis. Houd er rekening mee dat alle zoekertjes automatisch worden verzameld. Wij kunnen daarom de kwaliteit van de zoekertjes of de inhoud van externe websites niet garanderen.

Kantoor adres: Rubrikk Technologies AS, Møllergata 4, onthaal via Linaaesgate, 7th floor, 0179 Oslo, Norway

Rubrikk Technologies AS is een dochteronderneming van Rubrikk Group AS , die vergelijkbare sites in andere landen aanbiedt: