Diensten in Huishoudelijke Hulp

1 - 24 van 3.995 zoekertjes

Poetsdame

Damme

< 9 uur geleden

Wij zoeken een nederlandstalige poetsdame voor 4u per week in de voormiddag.regio damme/moerkerke ( vivenkapelle )

koopjeskrant.be

Betrouwbare en ervaren poetsdame regio Liedekerke

Zaventem

04/06/2017

We hebben momenteel een geweldige, gemotiveerde poetsdame regio Brussel die extra uren zoekt. Heeft u interesse? Contacteer zeker ASK Services: of 02 648 55 09.Bedankt en tot snel!

koopjeskrant.be

Job als huishoudhulp

Lier

07/06/2017

Ik zoek een bijverdienste als huishoudhulp, 4 uurtjes per week, poetsen , strijken, koken

koopjeskrant.be

Ervaren assistent in het huis

Antwerpen

08/06/2017

Goeiedag, mijn naam is Alena en ik woon in Antwerpen. Ik ben bereid tot gelijk welke huiselijke taak kwaliteitsvol en snel te volbrengen: strijken je kleren, poetsen je huis.lees, halen je...

koopjeskrant.be

Ik zoek poetswerk regio hasselt

Arrondissement Hasselt

09/06/2017

Hallo.Ik heb nog uurtjes vrij, en ben nog op zoek naar poetswerk.Omdat ik me met de fiets verplaats, zoek ik iets dichter bij mijn thuis. Regio Banneauxwijk of Hasselt centrum.Ik ben stipt, eerlijk en...

koopjeskrant.be

Ik zoek kuisvrouw, 4 uren in de maand

Sint-Gillis-Waas

12/06/2017

Ik zoek kuisvrouw, 4 uren in de maand (uren te bespreken)

koopjeskrant.be

Poetsvrouw gevraagd te kessel

Nijlen

13/06/2017

Poetsvrouw gevraagd te kessel. Engels, frans of nederlandstalig. 2 halve dagen per week. Cleaning women in kessel. English, french or dutchfemme de menage a kessel. Anglais, francais ou neerlandais....

koopjeskrant.be

Gezin zoekt huishoudhulp

Gingelom

13/06/2017

Min. 3 halve dagen per week. Rijbewijs. Flexibiliteit. Regio gingelom.

koopjeskrant.be

Poetsdame vr brasserie

Rumst

13/06/2017

Voor onze brasserie te Rumst zijn we opzoek naar een zorgzame hulp die zich ontfermt over het onderhoud van de zaak. Dagen en uren bespreekbaar. te werk gesteld als extra of Flexi.info: 03 888 79 43...

koopjeskrant.be

Wie zijn strijk mag ik doen

Turnhout

13/06/2017

Wie zijn strijk mag ik doen 5 euro per mand Vandaag brengen is vandaag nog klaar Reageren via email

koopjeskrant.be

Poetsvrouw die haar werk goed doet

Antwerpen

15/06/2017

Ik ben opzoek naar poetswerk voor enkele uren per week. Ik heb ervaring van 3 jaar en ben zelf betrouwbaar en verantwordelijk. Contactreer mij via email indien u interesse hebt.

koopjeskrant.be

Ik zoek nog 1 werkpost om te poetsen

Opwijk

15/06/2017

Hallo,ik ben opzoek naar 1 werkpost voor 4uren per week te doen donderdag namidagik werk een jaar en half als poetsvrouw bij trixxo opwijkmvg

koopjeskrant.be

Te huur: Rioleringswerken Keerbergen

15/06/2017

Met de rioleringswerken van Power Cleaning uit Keerbergen heeft u gegarandeerd een goede aan en afvoer van water. Wij bieden u een ruime waaier aan diensten aan die we door onze 30 jaar ervaring zeker...

marktplaza.be

Poetshulp

Antwerpen

20/06/2017

Ervaren poetsvrouw zoekt een job als poetvrouw in omgeving van Antwerpen alleen serieuze kandidaten aubgsm. 0487471937Email .

koopjeskrant.be

Ervaren poetsvrouw zoekt nog klanten bij

Antwerpen

22/06/2017

Hoi,ik ben ervaren poetsvrouw en zoek nog wat klanten bij.ik heb andere vaste klanten waar ik ga poetsen. heb eigen vervoer. mail of bel mij 0471 81 15 27

koopjeskrant.be

Ik strijk voor u regio aalst

Aalst

23/06/2017

Rookvrije omgeving en geen dieren aanwezigDe dag nadien uw strijk klaar om op te halen

koopjeskrant.be

Poetsvrouw gezocht te oostende

Oostende

24/06/2017

Poetsvrouw gezocht voor erotiekshop te Oostende. Bellen tussen 10u en 22u voor verdere informatie059/802229

koopjeskrant.be

Babysitting

Anderlecht

26/06/2017

Je cherche un boulot pour garder des enfants. Je suis responsable, ponctuelle et j'adore les enfants.

vivastreet.be

Poetsvrouw ook vreemde origine taal onbelangrijk

Gent

27/06/2017

Een 10-20 tal uur per week gedurende een tweetal jaar ;uren zelf te kiezen ook weekend mogelijk ; mag vrouw of meisje zijn van vreemde origine ; nederlandse taal niet belangrijk ; prijs te bespreken ;...

koopjeskrant.be

Babysitter hf

Terhulpen

26/06/2017

Fr:konki sprl est une société belge, né en 2006, en constante évolution et qui est active dans la gestion de:- centre de sports et spas- services de sport et de bien-être pour les entrepriseset couvre...

vivastreet.be

Gezocht kuisvrouw

Antwerpen

< 9 uur geleden

Gezochte kuisvrouw een keer in de week 3 u

koopjeskrant.be

Jo étudiant

Brussel

< 9 uur geleden

Bonsoir Étant une jeune étudiante de 20ans je suis la recherche de petit boulot complémentaire afin de pouvoir arrondir mais fin de mois Je suis une jeune fille ambitieuse souriante ponctuel ainsi que...

vivastreet.be

Thuisstrijkster biedt zich aan!

Schoten

04/06/2017

Thuis strijkster van 51 jaar heeft weer plaats voor nieuwe klanten. Indien geïnteresseerd, stuur dan een mail voor meer informatie.

koopjeskrant.be

Poetshulp aangeboden

Antwerpen

04/06/2017

Beste,Ik ben wendy,29jaar.Ik zoek wat bij te verdienen als poetsvrouw,of vaste uren(vaste job allerlei mag ook) Huishoudelijke taken, koken, strijken en boodschappen doen.Uren overeen te komen. Liefst...

koopjeskrant.be

Pagina 1 van 167

Volgende